Heat Bending Premium Tempered Glass Screen Protector

Product Features: Feature 1: Vanco adopt Japan AGC Glass and AB Double Tape to guarantee best quality to our customers . Feature 2: Vanco uses Prototype mold and CNC cutting to make the screen protector 100% fit for your phone . Feature 3: Vanco Six hours’ tempering process to make the surface...
Chat Now
Product Details

Product Features:


1. 9H hardness

2. 2.5D edge

3. Anti-scratch Anti-finger

4. Unrivaled touch sensitivity

5. Impact Resistant and shatterproof

6. HD optical transmittance

7. Easy installation

8. Available Thickness: 0.15mm,0.2mm,0.26mm,0.33mm,0.4mm

9. Suitalbe for iphone,samsung

 

Installation Guide

1. Before beginning, make sure to wash your hands thoroughly and wipe your screen with the microfiber cloth.

2. Peel the protective layer 1 off the adhesie side.

3. Carefully align the tempered glass  and the cutouts to the screen  and slowly begin  the application  process.

4. Press center of the tempered glass lightly (only a minimum amount of pressure is necessary). Then adhesive part spred to over all smoothly. The film`s adhesive properties allow the tempered glass to stick onto your screen.

5. If air bubbles get trapped under the tempered glass, use the squeegee to remove the, beginning from the center.

Package Include:

1. 1 piece of the tempered glass

2. 2 piece of Cleaning paper (1 dry, 1 wet)

3. 1 pcs  box package


Product Pictures:


RFQ:

Q1:Are you a Factory or Trading Company? 

Answer: Factory.


Q2:How can I visit your factory? 

Answer:Since you come to Shenzhen,contact us before you come,we will pick you up directly to our company.


Q3:When can I get the price? 

Answer:Within 24 hours after we get your inquiry.


Q4:How can I get a sample to check your quality? 

Answer: After price confirmation, we are honored to send you.


Q5:What is the output of each day?

Answer:

For Tempered Glass screen protector 10000pcs/Day.

For PET screen protector 100000pcs/Day.


Q6:What’s the universal Lead-Time for order delivery?

Answer:

1-2 Working days for small order.

3-10 Working days for mass production

3-7 Working days for OEM sample time .


Q7:What’s the payment terms?

Answer:We can accept T/T,Western Union And Paypal.


Q8:How long are you offer for after-Sales service?

Answer:1 Years.


Q9:Do you accept OEM/ODM order?

Answer:Yes!Our team will offer one stop service for you original idea to finished product.


Hot Tags: heat bending premium tempered glass screen protector, China, factory, manufacturers, suppliers, wholesale, discount, free sample
Feedback