Heat Bending Full Cover Tempered Glass Screen Protector

Product Features: 100% brand new and Clear front LCD Screen Protector Anti-scratch, Anti-Glare, Anti-dust Designed for Perfect fit with the LCD screen. Protects device's front LCD screen from unwanted minor bumps and bruises scratches and abrasions Comes with free cloth to clean screen...
Chat Now
Product Details


Product Features:

1.Made of high quality Japanese AGC glass and Toyo glue

2.Easy to install,no gaps and pubbles between the LCD and gastimate

3.9H hardness,prevent phone be scratched from knife,key or other sharp object.

4.International advance technology of echo, with nano oleophobic coating on the surface, super oil antifouling performance

5.2.5D round edge,perfect touch and prevent crushing

No.

Parameters

Details

1

Model

Heat bending full cover tempered glass screen protector

2

Raw Material

Japanese Asahi Glass & Japan TOYO AB glue

3

Function

Anti-scratch,anti-fingerprint,explosion proof,water proof,anti-oil,anti-shock

4

Color

White,Black,Gold and so on

5

Available Thickness

0.26mm & 0.33mm

6

Available Radian

3D round angle

7

Transparency

more than 96%

8

Hardness

9H

9

Package

As client’s demand

10

MOQ

50pcs(trial order’s quantity is negotiable)

11

Payment

T/T,Western Union,Paypal

12

Lead time

3-4 days after confirmed the payment(Upto order quantity)

13

Shipping

Via Sea,DHL,Fedex,TNT,EMS,UPS or HK Post

14

Sample

Provide according to the actual situation

15

OEM & ODM

accept

16

Certification

RoHs,SGS


Product Pictures:








RFQ:


Q1:Are you a Factory or Trading Company?   

 Answer: Factory.


Q2:How can I visit your factory?    

 Answer:Since you come to Shenzhen,contact us before you come,we will pick you up directly to our company.


Q3:When can I get the price?  

 Answer:Within 24 hours after we get your inquiry.


Q4:How can I get a sample to check your quality?  

 Answer: After price confirmation, we are honored to send you.


Q5:What is the output of each day?

 Answer:1)For Tempered Glass screen protector 10000pcs/Day.

        2)For PET screen protector 100000pcs/Day.


Q6:What’s the universal Lead-Time for order delivery?

 Answer: 1)1-2 Working days for small order.

         2)3-10 Working days for mass production

         3)3-7 Working days for OEM sample time .


Q7:What’s the payment terms?

 Answer:We can accept T/T,Western Union And Paypal..


Q8:How long are you offer for after-Sales service?

 Answer:1 Years.


Q9:Do you accept OEM/ODM order?

Answer:Yes!Our team will offer one stop service for you original idea to finished product.


Hot Tags: heat bending full cover tempered glass screen protector, China, factory, manufacturers, suppliers, wholesale, discount, free sample
Feedback