Nano Screen Guard

Nano Screen Guard
1. Easy to apply giving a perfect result every time. 2. No bubbles, no wrong positioning , no glue stains. 3. Protest against abration and scratches Anti-static with an invisible but gloosy finish. 4. Reduce finger marks and smuggles. 5. Improve sreen clarity and brilliance. 6. Resistant both...
Product Details

1. Easy to apply giving a perfect result every time.
2. No bubbles, no wrong positioning , no glue stains.
3. Protest against abration and scratches Anti-static with an invisible but gloosy finish.
4. Reduce finger marks and smuggles.
5. Improve sreen clarity and brilliance.
6. Resistant both acid and alkaline.
7. Water and oil repellant, Dirt & dust repellent.
8. Preserves screen sensitivity.

Q1:Are you a Factory or Trading Company?   
 Answer: Factory.
Q2:How can I visit your factory?    
 Answer:Since you come to Guangzhou,contact us before you come,we will pick you up directly to our company.
Q3:When can I get the price?  
 Answer:Within 24 hours after we get your inquiry.
Q4:How can I get a sample to check your quality?  
 Answer: After price confirmation, we are honored to send you.
Q5:What is the output of each day?
 Answer:1)For Tempered Glass screen protector 10000pcs/Day.
        2)For PET screen protector 100000pcs/Day.
Q6:What’s the universal Lead-Time for order delivery?
 Answer: 1)1-2 Working days for small order.
         2)3-10 Working days for mass production
         3)3-7 Working days for OEM sample time .
Q7:What’s the payment terms?
 Answer:We can accept T/T,Western Union And Paypal..
Q8:How long are you offer for after-Sales service?
 Answer:1 Years.
Q9:Do you accept OEM/ODM order?
Answer:Yes!Our team will offer one stop service for you original idea to finished product.

Hot Tags: nano screen guard, China, factory, manufacturers, suppliers, wholesale, discount, free sample
Feedback